1235

Un moldovean și-a întors 23.000 de euro investiți într-un apartament, fără judecată

Un consumator, care a încheiat un contract de investiții cu o companie imobiliară, a reușit să-și returneze toți banii investiți, fără judecată, scrie bizlaw.md. Banii au fost rambursați după depunerea unei plângeri la Agenția pentru Protecția Consumatorilor.

Bărbatul a cerut firmei rezilierea contractului încheiat fiindcă aceasta a întârziat cu darea în exploatare a blocului, ceea ce constituie un abuz din partea firmei.

Cazul nu a ajuns în judecată și a fost soluționat prin intermediul Agenției, care a înaintat un demers către compania de construcții vizată.

În rezultat, compania a prezentat ordinele de transfer a 23.000 de euro în contul consumatorului, rambursându-i integral suma investită pentru imobil.

O petiție similară a fost soluționată de Agenție în anul 2017. O femeie, care a investit banii fiicei sale în două imobile din sectorul Râșcani al capitalei, i-au fost returnați 35.793 euro – valoarea integral a investiției în imobile. Banii au fost returnați din motivul nefinalizării lucrărilor de construcție.

agora.md

0