701

Atenție ! Mai multe persoane au fost apelate de pe numere necunoscute

De curând a apărut un nou tip de escrocherie pe telefoanele mobile.

În cazul în care primiți un SMS suspect de la un număr internațional necunoscut sau o înștiințare pe telefonul mobil privind un apel nepreluat, există riscul de fraudă financiară. Protejarea drepturilor şi intereselor abonaților este o prioritate pentru compania Moldcell.

În acest scop,compania noastră dispune de soluţii software folosite pe larg în grupul TeliaSonera, atât pentru prevenirea fraudelor, cât şi protejarea datelor cu caracter personal ale abonaților săi. Pentru a evita comiterea unor astfel de acţiuni frauduloase şi acontracara înșelăciunile prin telefonul mobil care ar preveni eventualele costuri suplimentare în defavoarea clienților, Moldcell a blocat numerele în cauză pentru apelarea din rețea.

De asemenea, dorim să vă comunicăm că Moldcell a lansat o campanie de informare a clienților săi privind riscurile de fraude pe telefonul mobil. În acest context, a fost expediat un SMS către toţi clienții Moldcell, cu avertizarea despre tentativele de fraudă şi îndemnul de a fi precauți la mesajele primite pe telefonul mobil.

politics.md

0