1447

„Prevestitorii furtunii”. În Moldova a fost filmat primul scurt metraj de tip fantasy

În Moldova a fost filmat primul scurt metraj de tip fantasy, „Prevestitorii furtunii”. În prezent, filmul se află în faza de post-producție, unde se lucrează la animația personajelor și modelarea locației, scrie diez.md.

Proiectul a început acum trei ani, iar la realizarea lui lucrează un grup de entuziaști din diferite țări, scrie locals.md.

Printre aceștia sunt: regizorul Maxim Baraliuc, producătorul Serghei Budici și Vladislav Oleinicov, specialiști în domeniul 3D – Serghei Chirilov, Ghenadii Dochien, Evghenii Cernyshov, Vladimir Taukchi, compozitorul Vladislav Sokurenko și Imagine Music.
Filmul este realizat în baza romanelor „Stăpânul inelelor” și „Hobbit” de J.R.R. Tolkien. În acest moment, filmul se află în faza post-producție: se lucrează la animația personajelor și modelarea locației.

Potrivit producătorului Serghei Budic, producția filmului costă 12.000 de euro, bani adunați de la toți cei care lucrează la acest film. „Mai avem nevoie să colectăm vreo 4000 de euro”, a spus producătorul filmului.

diez.md

0