1360

iPhone XS și iPhone XS Max proprietăți

iPhone XS și iPhone XS Max Bloger002 2 octombrie 2018 Niciun comentariu la iPhone XS și iPhone XS Max iPhone XS și iPhone XS Max proprietăți iPhone XS și iPhone XS Max, introduse pe 12 septembrie 2018, sunt cele două noi modele iPhone de ultimă generație ale Apple. Ele folosesc cea mai avansată tehnologie pe care Apple a introdus vreodată într-un iPhone.

Ambele dispozitive iPhone arată asemănătoare cu iPhone X, dar, pe lângă modelul de 5,8 inch , există și un model mai mare de 6,5 inch. iPhone XS și iPhone XS Max prezintă cele mai clare afișaje OLED și cea mai mare densitate de pixeli a oricărui dispozitiv Apple, cu suport pentru Dolby Vision, HDR 10 și Wide Color.

iPhone XS Max, iPhone-ul de 6,5 inci, are cel mai mare ecran oferit de Apple, într-un corp care are dimensiunea iPhone 8 Plus. Potrivit Apple, iPhone XS și XS Max au cea mai durabilă sticlă vreodată la un smartphone cu rezistență mai bună la zgârieturi.

La fel ca modelele iPhone X, iPhone XS și iPhone XS Max, au cadre din oțel inoxidabil și corpuri de sticlă care suportă încărcarea fără fir. De asemenea au afișaje de la marginea la margine și un sistem TrueDepth Camera System pentru ID-ul feței.

În interior, iPhone XS și iPhone XS Max sunt echipate cu un cip A12 Bionic de 7 nanometri, care include două nuclee de performanță cu 15 procente mai rapide decât cele de la A11. De asemenea au patru nuclee de eficiență cu până la 50% mai eficiente. GPU patru core în A12 este de până la 50 de procente mai repededecât A11.

Un controller de stocare mai rapid permite stocarea de până la 512 GB, cu modelele XS și iPhone XS Max disponibile în capacități de 64, 256 sau 512 GB. Un motor Neural Engine de nouă generații completează până la 5 trilioane de operațiuni pe secundă pentru îmbunătățiri majore pentru toate aplicațiile și funcțiile care utilizează AR și învățarea în mașină.

iPhone XS și iPhone XS Max prezintă același sistem cu cameră dublă de 12 megapixeli introdus în iPhone X, dar cu upgrade-uri majore . Un senzor larg cu unghi larg permite imagini mai clare la lumină scăzută, în timp ce Smart HDR permite fotografiile cu mai multe detalii.

Citeste mai departe pe : https://newblog.org/2018/10/02/iphone-xs-si-iphone-xs-max/

3