Este vedeta cu cele mai frumoase picioare din showbizul autohton
Alexandra Shine a dezvaluit cum reuseste sa se mentina in forma si cum isi pastreaza frumusetea, iar raspunsul nu este cel la care ne asteptam. Se pare ca, ea nu petrece zile intregi in sala de sport si mananca cam tot ce pofteste. Iata insa, care este secretul:
"Cred ca frumusetea este in primul rand in sufletul nostru, atunci cand suntem in armonie, impacati cu noi, ne iubim pe noi insine, daruim dragoste celorlalti si emanam o lumina. Un zambet garantat te face mai frumoasa. Eu, ca orice femeie, am zile cand nu ma simt bine si nu ma simt frumoasa. Atunci incerc sa schimb starea mea si sa caut aceasta lumina in mine. Si desigur e foarte important sa dormim suficient, sa facem miscare, si sa mancam corect."
"Fac sport, dar nu in mod regulat. Am facut recent o schimbare si ma simt bine. Am inceput sa merg foarte mult pe jos. Bine ca adidasii inca sunt in voga. Niciodata nu folosesc ascensorul si urc scarile pentru a ajunge la etaj. Dansez din cand in cand. Fac sport de maxim doua ori pe saptamana si prefer versiunea hit training, care este un antrenament scurt, dar foarte solicitant. Nu merg la sala de fitness. Exercitiile le fac acasa, mai ales ca acum avem multe aplicatii care ne ajuta la acest capitol. Desigur este un lucru individual, pentru multi sala de sport fiind alegerea potrivita."
"Cu timpul am inteles un lucru, cu cat suntem mai obsedati sa slabim, sa avem picioarele mai tonifiate, etc., cu atat mai greu obtinem rezultatele dorite. Eu m-am relaxat si am slabit armonios si lent, spre mirarea mea, facand permanent miscare, dar nu intr-un mod extrem de solicitant."
"Ce tine de alimentatie, n-am renuntat la nimic. Sunt o pofticioasa si consider mancarea una dintre cele mai mari placeri. Este important sa nu exageram cu nimic. Am fost sfatuita de un nutritionist, cum sa adopt un regim alimentar care sa functioneze bine: mancam de 5 ori pe zi cu portii foarte mici si diversificate. Desigur, ca orice om normal am si eu scapari si pot sa mananc pizza noaptea, chiar si mancarea de tip fast-food. Iar dupa perioada in care am exagerat, compensez cu sport intens."