12087

Elena Udrea, de nerecunoscut. Politiciana i-a lasat pe toti masca

In weekend, Elena Udrea (43) si mai tanarul sau iubit, Adrian Alexandrov (32) au participat la nunta unor prieteni, ocazie cu care fosta „blonda de la Cotroceni” a socat pe toata lumea. 

Obisnuita sa impresioneze cu rochii cat mai sexy la astfel de evenimente, ba cu spatele gol, ba scurte si de cele mai multe ori cu un decolteu ametitor, Elena Udrea a mers pe acelasi tipar si de data aceasta.

Cea mai controversata femeie din politica, pe langa faptul ca a aratat impresionant cu bustul la vedere, a fost de nerecunoscut din cauza noii sale coafuri. 

Obisnuiti cu o Elena Udrea cu parul blond, de lungime medie si cu breton, cea mai noua aparitie a ei a ridicat mari semne de intrebare printre invitatii de la petrecere care cu greu au putut sa o recunoasca. 

In mod clar, privirile oamenilor au fost indreptate catre sanii ei, etalati in toata spendoarea in rochia foarte decoltata de culoarea mov, iar accesoriul statement de la gat a accentuat acea zona. Cu noua coafura, cu parul lung, ondulat si cu radacinile inchise la culoare, a aratat total schimbata.

Noroc ca este vorba doar de o peruca, pentru ca blonda nu avea cum sa se trezeasca peste noapte cu o podoaba capitala ca a lui Rapunzel. 

In ultima vreme, Elena Udrea tot apeleaza la schimbari de look, probabil pentru a-i mentine interesul iubitului mai tanar cu 12 ani.Elena si adrian formeaza un cuplu de mai bine de un an si sunt destul de discreti in ceea ce priveste relatia lor. Cat despre tinutele Elenei Udrea, aceasta are un adevarat istoric al aparitiilor care mai de care mai socante si sexy pe la petreceri de casatorie si botezuri, iar regula numarul 1 de la care nu se abate este decolteul adanc. 







perfecte.md

1