O doamnă și-a pierdut slujba după ce i-a arătat acest gest lui Donald Trump (Foto)
![]()
Compania Akima LLC din Statele Unite și-a concediat marketologul Juli Briskman, care a devenit faimosă după publicarea unei fotografii cu coloana lui Donald Trump.
O fotografie în care o femeie pe bicicletă arată degetul mijlociu coloanei de mașini care îl însoțea pe președintele Donald Trump a devenit virală pe rețelele de socializare. Femeia din imagine, Juli Briskman, nu se aștepta însă ca gestul său să îi aducă atît de multe probleme, relatează Huffington Post.
Poza a fost făcută de un fotograf al Casei Albe, în timp ce Trump pleca de la terenul său de golf, însoțit de o coloană oficială de mașini. Femeia a ridicat sfidător degetul mijlociu în aer, în momentul în care coloana a trecut prin dreptul ei, iar gestul i-a adus celebritatea pe rețelele de socializare. Din nefericire pentru Juli Briskman, printre cei care au văzut imaginea s-a numărat și angajatorul ei. Akima LLC, compania la care lucrează femeia, are mai multe contracte cu statul american, iar Briskman a fost concediată.
Femeia în vîrstă de 50 de ani, mamă a doi copii, s-a declarat surprinsă de faptul că gestul făcut spre Trump a fost imortalizat într-o fotografie. Pe măsură ce imaginea s-a viralizat, Briskman s-a gândit că ar fi cazul să își anunțe și șefii. Aceștia au convocat-o rapid într-o ședință și au anunțat-o că a încălcat politicile companiei privind activitatea angajaților pe rețelele de socializare, pentru că Briskman își pusese imaginea ca poză de profil pe facebook.com și twitter.com.
![]()
Briskman lucra de șase luni în compania respectivă, în departamentul de marketing și comunicare. „Coloana lui Trump trecea pe lîngă mine și a început să îmi clocotească sângele. M-am gîndit la câte probleme sunt în țară și el stă să joace golf. Le-am arătat degetul mijlociu de mai multe ori. Într-un fel, e mai bine că s-a întîmplat așa. Sunt furioasă să văd unde a ajuns această țară. Sunt șocată”, a declarat femeia.
noi.md