2341

Delia rupe tacerea! Artista e enervata la culme pe societate

De ceva timp, intrebarea care sta pe buzele presei, a fanilor dar si pe ale oamenilor dragi este "Cand va avea Delia un copil?". Iar subiectul deja o depaseste pe artista, care este bombardata din toate partile cu acelasi subiect.

Artista priveste aducerea pe lume a unui copilas mult mai serios decat ar putea parea. Chiar daca inca nu a devenit mamica si nu isi face planuri pentru viitorul apropiat, cantareata recunoaste, cu sinceritate, ca presiunea societatii este de neinteles pentru ea. Un pui de om este mai mult decat o discutie banala si repetitiva:

"Mi se pare asa un fenomen societatea, oamenii, presiunea oamenilor, curiozitatea oamenilor despre cand vei face un copil, cand, d efapt, pe nimeni nu intereseaza cu adevarata cand faci tu un copil. Mi se pare ca este fix ca o intrebare cand se intalnesc doi oameni si incearca sa lege o conversatie. Intereseaza oare pe cineva, cu adevarat, daca vrei sa iti maresti familia sau nu, de ce o faci, din ce motive o faci? Mi se pare ca e doar un mijloc de a conversa cu cineva, atunci cand nu ai subiect.

"Cand mai faci un copil, cand te casatoresti?". Este maximum o intrebarea pe care o poate pune o mama. Dar, in ceea ce priveste societatea, media, ma depasestem nu inteleg grija asta asupra vietii mele. Nu mi se pare un subiect de discutat atat de usor si atat de light. Este o chestie care implica multe. imi place sa cred ca este un lucru mult mai important decat pare", marturiseste Delia, intr-un interviu pentru revista Unica.

perfecte.md

0