3692

Odihna la mare 2017

În vara 2017 agentia de turism Valentina Tur va propune sa petreceti odihna la mare in Muntenegru - Astazi, odihna la mare în Muntenegru, în timpul verii este preferata de mulți turisti. Aceasta zona atrage turisti cu o varietate de optiuni de petrecere a timpului liber si dezvoltarea industriei hoteliera. Cei care sunt obisnuiți cu vacanțele de clasa LUX, fara îndoiala, vor fi satisfacuti de hotelurile All inclusive din Muntenegru.

Odihna la mare in Grecia In vara 2017 puteti opta pentru o vacanta in Grecia, statiunile căreia se impart in doua categorii: de tip insular – Creta,Rodos,Corfu si de tip continental – Thessaloniki,Halkidiki, Atena,Thassos si alte, care se potrivesc perfect pentru sporturi nautice si odihna.

Odihna la mare in Turcia În Turcia poti avea parte de vacante deosebit de frumoase. În statiunile tarii veți găsi tot de ce ai nevoie pentru o vacanta perfecta: marea calda si soare bland, excursii interesante si o gama larga de hoteluri moderne, servicii de înalta calitate, ospitalitate.

0