10225

Poza zilei: Un Rolls-Royce Phantom Coupe a fost surprins într-un service neautorizat din Chișinău

Uimitor câte se pot vedea prin Chișinău! Poza zilei de astăzi însă îi va uimi pe foarte mulți pasionați de automobile din moment ce implică o mașină britanică de lux ce a fost surprinsă într-un service foarte neîngrijit din capitală.

Vorbim despre un Rolls-Royce Phantom Coupe înmatriculat în Moldova din câte se pare pe un cetățean străin rezident în țara noastră. Frumosul coupe britanic a fost surprins într-un service neautorizat fiind deja ridicat pe platformă, semn că s-ar efectua ceva lucrări la mașină.

Nu știm sigur dacă acestea s-au efectuat sau nu, însă cert este că acest model nu prea are ce căuta într-un asemenea service. Nu de alta dar un Rolls-Royce Phantom Coupe este o unul dintre cele mai exclusive coupe-uri din lume ce are un preț de pornire de 300.000 de euro!

În interior domină materialele de o calitate excepțională, pe când sub capotă stă un imens motor pe benzină V12 de 6.75 de litri ce produce 453 de cai putere și 720 Nm ce poate accelera coupe-ul în mai puțin de 6.0 secunde până la 100 km/h.  Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h!

autoblog.md

0