Cum arata fiica lui Eminem la 21 de ani! Ea este muza faimosului rapper
Eminem a scris peste 20 de cantece despre Hailei, insa a tinut multa vreme departe de ochii lumii. In ciuda problemelor pe care le-a avut cu sotia sa, Kim, de care a si divortat, rapperul a pastrat intotdeauna o relatie buna cu fiica sa cea mare.
De-a lungul anilor, Eminem nu s-a sfiit sa cante despre fiica sa si despre iubirea pe care i-o poarta acesteia. Rapperul a tinut-o totusi pe Hailei departe de ochii lumii si de interviuri.
Acum in varsta de 21 de ani, Hailei, fata cea mare a cantaretului, este insa o femeie in toata regula. Aceasta are o relatie de lunga durata si a urmeaza cursurile Universitatii din Michigan, specializarea psihologie.
Chiar daca nu i-a impartasit pasiunea pentru scena, Hailei are o relatie apropiata cu tatal sau. De altfel, acesta a spus intotdeauna: "Cand am aflat ca o sa am un copil, pe Hailei, mi-a fost teama. Nu stiam cum ma voi descurca, dar ea a devenit centrul universului meu si am facut totul pentru ea. Hailei a fost sursa mea de motivatie si inspiratie, in special atunci cand nu aveam nici macar un acoperis deasupra capului".
Eminem mai are inca doua fete, dintre care una adoptata: Whitney si Alaina.