904

De 1 aprilie, dăruim zîmbete tuturor copiilor!

1 aprilie este Ziua Zîmbetelor, de care se bucură întreaga lume! Clubul Ciufulica Asociatia Obsteasca "Viata fara leucemie" Vă așteaptă la cea mai mare sărbătoare ”Dăruim zîmbete tuturor copiilor”, care va avea loc în fața magazinului UNIC. Veți avea parte de un program mega – distractiv, zeci de concursuri, cîntece și dansuri, sute de baloane, surprize și mii de zîmbete!

Deasemeni Vă așteaptă multe surprize din partea oaspeților noștri speciali și a partenerilor: Asamblul coregrafic "Energizer", condus de I. V. Polisciuc. Teatrul de dans "Excellent", condus de V. V. Ciobanu. Ansamblul vocal al elevilor liceului teatral municipal!

În această zi veti avea posibilitatea, prin participarea la loterie, să susțineți copiii, diagnosticați cu cancer de sînge, precum și să cîștigați o mulțime de cadouri, inclusiv MARELE PREMIU!!! Mijloacele colectate vor fi direcționate întru susținerea copiilor aflați la tratament în sectia oncohematologia pediatrica a Institutului Oncologic.

Vă invităm pe dumneavoastra impreuna cu familia pe 1 aprilie, între orele 11.00 – 14.00 să luați parte la acest eveniment și să primiți o mulțime de emoții pozitive alături de Clubul lui Ciufulica, care de exact 5 ani oferă bucurii copiilor!

Mai multe informații despre eveniment: AICI!

0