1464

Eu aleg Moldova QUIZ

Asociatia pentru Dezvoltare Creativă și Erudit Club vă invită la #eualegMoldovaQUIZ cu tematica „Moldova — descoperă rădăcinile vieții”,ce va avea loc sâmbătă, 11 martie, ora 11:00, la Biblioteca Municipală «B.P.Haşdeu», bd. Stefan cel Mare nr. 148.

Cu întrebările create de Erudit Club, evenimentele „eu aleg Moldova” QUIZ sunt parte a campaniei sociale eu aleg Moldova / я выбираю Молдову desfășurată de Asociatia pentru Dezvoltare Creativa și oferă tinerilor posibilitatea de a-și testa cunoștințele generale și de a învăța lucruri noi despre Moldova: cultura, geografia, istoria și oamenii săi.

La eveniment vor particip echipe din 4-6 tineri din Chișinău și din regiuni, pentru a demonstra cunoștințe generale despre Moldova. Jocurile #eualegMoldova QUIZ sunt desfășurate într-un stil creativ în care tinerii lucrează în echipă pentru a oferi răspunsuri la întrebările propuse.

#eualegMoldova Quiz este ultimul eveniment din prima fază a campaniei sociale „eu aleg Moldova”.

„eu aleg Moldova” este o campanie socială implementată de Asociația pentru Dezvoltare Creativă cu scopul de a promova coeziunea socială și înțelegerea reciprocă a cetățenilor în Moldova prin implicarea civică activă.

Mai multe despre aplicație puteți afla contactând Coordonatoarea Campaniei „eu aleg Moldova”, Mariana Țurcan, 069670119.

0