Sora lui Dan Balan si-a sarbatorit ziua de nastere in unul din cele mai luxoase restaurante din lume (Foto)
Sanda Balan si-a sarbatorit ieri ziua de nastere, alaturi de sotul sau, in unul din cele mai scumpe si luxoase restaurante din lume.
La moment Sanda se afla alaturi de sotul sau, Dumitru Rusu, si un grup de prieteni in Dubai. Pe langa timp frumos, soare si plaja, ei se bucura si de viata de noapte a acestui loc. Astfel, sora lui Dan Balan si-a sarbatorit ziua de nastere ieri in restaurantul Level 43 Sky Lounge, care se afla pe acoperisul unei cladiri. Aceasta a primit o prajitura pe care e scris "Happy birthday, Sanda", si a publicat o poza in care apare alaturi de sotul sau.
Pe langa asta, Sanda a mai aratat cat de bine se simte la plaja alaturi de prieteni, unde face yoga si se bucura de timpul frumos.
Mama Sandei, Ludmila Balan, a tinut si ea sa o felicite pe fiica sa prin interemdiul retelelelor de socializare, asa ca a publicat o fotografie mai veche in care apar cele doua, la care a adauagat un text emotionant de felicitare. "Azi e Ziua de Nastere a MARTISORULUI meu !!! Cel mai scump, cel mai iubit , cel mai asteptat, cel mai al meu MARTISOR din lume ! Imi doream nespus de mult o fetita si voiam s-o aduc pe lume anume in ziua de 1 Martie !!! Iti multumesc din suflet, Doamne ,pentru Sanda ! Sandulea mea , te iubesc !!! La multi ani !!!!!!!!"
Sanda este mama unei fetite, Elisa, iar de sarbatorile de iarna Dan a venit acasa si a petrecut timpul alaturi de nepoata sa.