15651

Ridicol! Ce face iubita lui Valerian Mînzat în timp ce ”Iubcik” e la închisoare (Foto)

Iubita lui Valerian Mînzat a apărut într-o postură aproape ridicolă. Cristina Furdui a fost surprinsă fiind îmbrăcată într-o hană pe care scria ”My man is a BOSS (trad.: Bărbatul meu este un BOSS)”.

Mesajul trezește un interes sporit mai ales din motivul că, în timp ce Mînzat stă după gratii, Cristina se laudă, cel puțin cu mesajul de pe bluză, că bărbatul ei este ”BOSS”.

Ridicol! Iubita lui Valerian Mînzat poartă haină cu mesajul ”My man is a BOSS”, asta în timp ce ”Iubcik” e la închisoare - FOTO

Cuvântul ”BOSS”, fie cu un ”S”, fie cu doi, e omniprezent în viața cuplului Mînzat-Furdui. Cei doi au și o mașină cu numere de înmatriculare ”BOS 001”, mai bine zis un Mercedes-Benz Geländewagen de culoare albă.

Valerian Mînzat a fost plasat recent în arest pentru 30 de zile la Penitenciarul nr. 13, care se află vis-a-vis de biroul său de avocatură ”Million Dollar Lawyer”. ”Iubcik” a fost reținut în flagrant pe 2 februarie, în timp ce întorcea unei persoane suma de 20.000 de euro, pentru că nu i-ar fi rezolvat o problemă.

kankan.md

2