15554

La plimbare cu cainele in sutieni transparenti. O tanara a facut show in strada (Foto)

Courtney Stodden a fost fotografiata in timp ce isi plimba cainele, iar tinuta ei semana mai degraba cu una de scena, daca blonda ar fi fost o cantareata celebra sau o dansatoare de succes. 

Desi si-a ales o pereche de pantaloni normali, cu talie inalta, a avut grija sa ii asorteze cu un sutien din dantela de culoare neagra si galbena, complet transperenta. 



Din combinatia vestimentara pe care a facut-o nu au lipsit plaformele la care nu renunta niciodata, de o inaltime ametitoare. Machiajul intens, parul coafat si haina de blana pe care a folosit-o doar ca sa pozeze stand pe banca, au fost doar cateva elemente care au transformat plimbarea animalului de companie intr-un show. 



Desi nu are niciun talent special, Courtney Stodden s-a transformat intr-un adevarat personaj de tabloid dupa ce s-a casatorit la numai 17 ani cu un barbat de 51, sustinand ca il iubeste enorm. Tanara, dar dornica sa se faca remarcata, mireasa minora si-a creat un stil vestimentar caracteristic, datorita caruia fanii o pot recunoaste de la o posta. Ceri doi s-au despartit anul trecut, iar Courtney se declara profund afectata de ruptura amoroasa. 





perfecte.md

1