9144

La 48 de ani arată ca la 28. Actrița care uimește o lume întreagă (Foto)

Este una dintre cele mai apreciate, populare şi frumoase actriţe din lume. Şi întotdeauna a fost lăudată pentru felul în care arată. Dar care sunt secretele ei pentru silueta de invidiat?

Weekend-ul trecut, Jennifer Aniston a împlinit 48 de ani, iar actriţa arată la fel de tânără ca o persoană ce are pe jumătate vârsta ei. Şi asta pentru că pe lângă mult sport şi respect pentru somn, optează pe tot parcursul anului pentru o dietă echilibrată. 

Prietena preferată a Americii mărturiseşte însă că are şi plăceri vinovate, iar acestea sunt pastele. Dar atunci când le include în meniu, le combină mereu cu legume. Lasagna este mâncarea preferată a actriţei, pe care o completează cu dovlecei, vinete şi brânză. 

Cât priveşte micul dejun, Jennifer variază. Câteodată prima masă a zilei constă într-un smoothie cu banane, cireşe, pudră de cacao şi lapte de migdale. În alte zile, combină un ou cu o felie de pâine prăjită şi avocado sau optează pentru fulgi de ovăz cu albuşuri de ou bătute, pentru un plus de proteine.

Pentru prânz alege o salată bogată, iar cea perfectă constă în bulgur, castraveţi, mentă, pătrunjel, roşii, fasole garbanzo, brânză feta şi fistic. De asemenea, mănâncă des şi salate cu pui.

Frigiderul actriţei este mereu plin cu alimente sănătoase şi întotdeauna pregătit cu gustări la îndemână: Există mereu în frigider o cutie cu legume crude curăţate şi tăiate, povesteşte Aniston. De asemenea, ouă fierte. Iar strugurii negri se numără printre fructele ei preferate, notează Yahoo Food, potrivit harpersbazaar.com.

Mănâncă multe fructe şi legume bio, consumă cât mai puţin zahăr şi bea cât de multă apă poţi, sunt sfaturile lui Aniston.

gustarte.ro

0