595

Igor Dodon l-a felicitat pe Donald Trump: Reiterez interesul țării în relațiile de prietenie moldo-americane

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare lui Donald Trump, care urmează să fie inaugurat în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii.

„Excelența, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez cele mai sincere și cordiale felicitări cu prilejul inaugurării Dumneavoastră în funcția de Președinte al Statelor Unite ale Americii”, a scris președintele.

La fel, Igor Dodon a susținut interesul sporit al Moldovei de a aprofunda relațiile tradiționale de prietenie și cooperare moldo-americane.

„Folosesc acest frumos prilej pentru a reitera interesul sporit al țării mele de a aprofunda relațiile tradiționale  de prietenie și cooperare moldo-americane, precum și de a intensifica dialogul bilateral în diverse domenii, în beneficiul ambelor noastre țări și popoare. Dorindu-Vă succese și realizări majore în exercitarea mandatului de mare răspundere încredințat, Vă rog să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele considerații”, a menționat în mesajul său de felicitare Igor Dodon.

unimedia.info

0