Iată cu cine și-a încheiat Președintele Dodon vizita în Federația Rusă
Delegația Republicii Moldova și-a încheiat ieri-seara vizita oficială în Federația Rusă.
După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că, ieri-seara, s-a întîlnit cu cetățenii moldoveni, care lucrează și sunt stabiliți în FR.
„Prima întîlnire în istoria modernă a țării, a Președintelui cu cetățenii care lucrează în Moscova. Discuția a fost foarte caldă și sinceră. Le-am povestit despre rezultatele vizitei. La rîndul său, concetățenii noștri ne-au pus întrebările care îi frămîntă, în primul rînd, cu privire la situația la capitolul rezolvarea problemelor legate de Legea migrației. Am încercat să dau fiecăruia răspunsuri cuprinzătoare. Eu am spus de mai multe ori, că cetățenii – sunt principală bogăție a noastră. Ori unde nu ar trăi concetățenii noștri, cît de departe nu ar fi, ei oricum sunt ai noștri. Sunt convins că, mai deveme sau mai tîrziu, va veni ziua cînd RM va fi așa o țară, cînd în fiecare zi cetățenii vor veni înapoi cu sutele, dar nu invers, așa cum este acum”, a precizat el.
Igor Dodon a mai spus că o prioritate a sa în politică este ca să facă Republica Moldova o țară atractivă pentru cetățenii noștri, astfel încît aceștia să se întoarcă și să-și construiască viitorul acasă, în Republica Moldova.
tribuna.md