14564

Frumoasă și cu soț milionar. Cum arată și cu ce se ocupă sora mai mică a lui Renato Usatîi

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, are o soră mai mică pe cât de frumoasă, pe atât și de mărinimoasă. Veronica are 31 de ani și este căsătorită cu cel mai mare dealer BMW din România, Michael Schmidt.

Veronica a ajuns în România în urmă cu aproximativ 12 ani, ca angajată a companiei rusești Lukoil. Absolventă la Drept, aceasta aștepta un post de jurist, însă viața sa a luat o întorsătură neașteptată atunci când și-a întâlnit viitorul soț la o petrecere, iar, ulterior, Veronica i-a dăruit milionarului doi copii: o fată și un băiat, potrivit perfecte.md.

Totodată, împreună cu soțul ei, Veronica a transformat o fostă casă parohială într-o pensiune de lux unde fiecare cameră are un concept anume. „Împreună cu soţul meu, Michael Schmidt, am pus bazele fundaţiei care îi poartă numele, acum 7 ani, când ne-am hotărât să contribuim activ la promovarea zonei şi a tradiţiilor săseşti”, spunea anterior Veronica, care este și vicepreşedintele Fundaţiei Michael Schmidt, pentru presa din România.

zugo.md

0