2258

Putin a dezvăluit motivul pentru care se simte fericit în calitate de președinte

aspecte pozitive, putin
În calitate de preşedinte al Federaţiei Ruse, Vladimir Putin a menţionat că bucuriile sale nu diferă mult de cele ale muncitorilor de la uzina Avtodizel.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat sâmbătă, în timpul unei conversații cu muncitorii uzinei Avtodizel din regiunea Iaroslavl din Rusia că bucuriile meseriei sale nu diferă mult de satisfacţiile muncitorilor, informează Sputnik International.

"Aspectul cel mai pozitiv al muncii mele nu diferă de cel al muncii voastre — atunci când vă atingeţi obiectivele pe care le stabiliţi, atunci când faceți ceva important, necesar și bun, benefic pentru tine și pentru cei pentru care lucrezi. Cea mai mare satisfacție este când sunteți mulțumiţi de rezultatele muncii voastre", a spus Putin.

Vorbind despre aspectele negative ale muncii sale, liderul rus a spus că există o mulțime de emoții negative, dar "nu ai ce să faci".

"…atunci când ceva nu merge bine, când cineva te dezamăgește sau atunci când te confrunţi cu circumstanțe neprevăzute, deliciul muncii noastre este să fii capabil să depășești aceste dificultăți și să obții rezultatul dorit", a conchis presedintele rus.

sputnik.md

2