1161

Donald Trump s-a declarat "deschis" cu privire la Acordul de la Paris privind schimbările climatice

acord, schimbari climaterice
Președintele ales al SUA Donald Trump s-a declarat "deschis" pe tema Acordului de la Paris privind schimbările climatice, în cadrul unui interviu acordat marți ziarului New York Times.

Președintele ales al SUA Donald Trump s-a declarat "deschis" pe tema Acordului de la Paris privind schimbările climatice, în cadrul unui interviu acordat marți ziarului New York Times și citat de AFP, AGERPRES şi MOLDPRES.

Candidatul republican a amenințat de-a lungul campaniei sale electorale că va abroga acordul, dacă va fi ales președintele SUA.

Privesc acest lucru îndeaproape. Rămîn deschis cu privire la acest subiect", a spus Donald Trump, cunoscut ca fiind un "climatosceptic".

"Cred că există o legătură între acțiunea omului și schimbările climatice", a mărturisit Trump, potrivit mesajelor pe Twitter postate de un redactor al cotidianului New York Times.

Trump, care s-a întîlnit la New York cu reporteri și editori ai acestui ziar, a asigurat că va da dovadă de "open mind'' pe această temă, notează și agenția Reuters.

eurotv.md

0