542

Renato Usatîi, despre donația lui Shor pentru PAS: Asta nu-i politică, da-i proxenetism

renato usatii, declaratie
Liderul Partidului Politic Partiul Nostru, Renato Usatîi, susține că banii dubioși care au fost transferați pe conturile PAS, reprezintă o scemă pusă la cale de Ilan Shor și Serghei Iaralov.

Declarațiile au fost făcute acum câteva clipe într-o conferință live pe Facebook.

„Nu sunt adeptul Maiei Sandu, dar am privit ceea ce s-a întâmplat astăzi la Chișinău, ce ține de finanțarea PAS din partea acestui „porc”, altfel nu-i pot spune, Ilan Shor, într-un stil banditesc.

Shor și partenerul său, Iaralov, mi-au organizat și mie în 2014 când mi-au venit în cont, doar că noi am blocat, dar au venit bani dintr-un offshore, bani din străinătate pentru campanie. Porcăria asta a fost organizată de acest vagabond din pantalonii lui Plahotniuc, cu numele Shor și schema a făcut-o împreună cu Iaralov.

Nu-s adeptul Maiei Sandu, dar porcăriile pe care le face Shor și Plahotniuc... asta nu-i politică, da-i proxenetism de-a lui Plahotniuc”, a declarat Usatîi.

Menționăm că Ilan Shor a recunoscut astăzi că a făcut donația, motivând că gestul a fost făcut după ce l-a „rugat oamenii Maiei Sandu”.

unimedia.info

0