1233

Igor Dodon știe exact ce nu va face dacă ajunge Președinte. Iată cele 3 lucruri

igor dodon, presedinte
Igor Dodon, candidatul la funcția de Președinte care a acumulat cele mai multe voturi la alegerile din 30 octombrie 2016, știe exact ce nu va face dacă cîștigă turul II al alegerilor din 13 noiembrie 2016, transmite Curentul cu referire la interviul acordat pentru Europa Liberă.

„Sunt trei lucruri, trei teme tabu pentru Igor Dodon şi nu pot fi negociate şi discutate. Prima ţine de statalitate. Eu nu voi negocia cu nimeni ceea ce ţine de pierderea statalităţii Republicii Moldova. Şi voi fi împotriva celor care pledează pentru lichidarea statului, împotriva unioniştilor. Doi, niciodată nu vom negocia statutul de neutralitate. Şi vom insista ca pe teritoriul Republicii Moldova să nu fie prezente trupe militare ale altor state. Şi trei, ţine de biserica noastră ortodoxă, credinţa noastră ortodoxă.”, a spus Dodon.

Liderul PSRM a mai precizat că el nu este împotriva Europei.

„Dodon Igor nu este împotriva Europei. Dodon Igor categoric nu va admite ca Moldova să piardă regimul fără vize. Dodon Igor nu este împotriva României. Eu consider că noi trebuie și vom avea relații bune cu Uniunea Europeană. Noi vom asigura continuarea parteneriatului și cu Uniunea Europeană, și cu prietenii noștri din România, și cu Federația Rusă.”, a mai spus el.

curentul.md

0