1200

Mihai Ghimpu, luat la rost de elevi: Ce ați făcut în toți acești ani pentru unire?

mihai ghimpu, elevi
În plină campanie electorală, candidații la șefia statului au pornit prin țară să discute cu alegătorii. Candidatul PL la funcția de președinte al țării, Mihai Ghimpu, a mers la Colegiul Financiar Bancar din capitală.

Un video publicat pe rețelele de socializare arată cum în timpul întâlnirii, Ghimpu a fost luat la întrebări de către elevi, politicianul supărându-se pe întrebări.
unire, mihai ghimpu
„Ce aţi făcut dvs în toţi aceşti ani pentru unire?", l-a întreabat unul dintre tineri pe Mihai Ghimpu.

Ghimpu s-a supărat şi a ieşit din sală „Pot să mă duc acasă, atunci. Eu degeaba am vorbit aici, am şi eu demnitatea mea", a răspuns liberalul.

Mai târziu, Patridul Liberal a venit cu o reacție la filmulețul postat pe internet.

„În sală au fost prezenți și oponenți ai ideii de reunire, preponderent vorbitori de limbă rusă, care refuzau să accepte argumentele candidatului PL în ceea ce privește necesitatea contopirii neamului românesc și negau cu vehemență identitatea românească.

Menționăm că Mihai Ghimpu nu a fost huiduit de studenți. Acesta a părăsit sala după ce și-a încheiat discursul, iar refuzul de a răspunde la întrebări s-a datorat faptului că în sală au fost prezenți câțiva provocatori care îi distorsionau mesajul și deranja publicul să asculte răspunsurile”, se arată într-un comunicat emis de PL.

unimedia.info

0