1193

Deputații semnatari ai Declarației de Independență susțin candidatul comun Maia Sandu

maia sandu, declaratia de independenta
Un grup de deputați semnatari ai Declarației de Independență îndeamnă cetățenii să nu cedeze în fața promisiunilor unor candidați falși și să susțină persoana pentru care ei „pun mâna în foc că e cea mai sinceră dintre toți”.

Deputaţii au lansat o declaraţie şi au îndemnat mai mulţi candidaţi la alegerile prezidențiale să se retragă din cursa electorală în favoarea Maiei Sandu.

„Am avut o surpriză plăcută în ziua când Andrei Năstase a cedat în favoarea Maiei Sandu. Andrei Năstase a obținut prima victorie din acest scrutin. Maia Sandu este „bărbat cu caracter politic”. Noi vom lupta pentru că aceasta este unica noastră şansă pentru a schimba lucrurile din Republica Moldova. Cu această declaraţie vom merge în teritoriu”, a declarat ex-deputatul Vasile Şoimaru.

„Doar cel care ne vrea un viitor bun ne va salva. Momentul istoric al alegerilor e mult prea important și decisiv pentru orientarea R. Moldova spre Est și Vest și aplanarea sistemului oligarhic. După desemnarea candidatului comun a apărut speranța că putem învinge acest sistem corupt” semnatar a Declarației de Independență, Vasile Zgardan.

Semantarii Declarației de Independeța consideră că „Candidatul comun, Maia Sandu, nu e a unui partid politic sau a unor grupuri politice, ci voința fermă a cetățenilor onești și cei care pun legea în capul mesei. Vrem să înțeleagă toți că Maia Sandu este reprezentanta poporului, vârful de lance în sistemul corupt. Ea e foarte sănătoasă și responsabilă să elimine rețelele criminale din toate instituțiile statului. Convingerea fermă de a merge spre Vest”.

agora.md

0