14057

Dorin Chirtoaca, la Bucuresti, alaturi de o femeie. Internetul a explodat (Foto)

femeie, dorin chirtoaca
Pozele cu cei doi au fost publicate de bloggerul Veaceslav Balacci.

Acesta sustine ca le-a primit de la un internaut care, la randul sau, afirma ca fotografiile au fost facute astazi, intr-un mall din Bucuresti. 

Informatia daca pozele sunt sau nu recente  nu a fost confirmata nici de Dorin Chirtoaca si nici de Ala Botan, tanara din imagini. Perfecte.md a solicitat  o reactie de la Ala Botan, dar pana in momentul publicarii stirii aceasta nu a raspuns.  Nici purtatorul de cuvant de la primarie, Vadim Branzaniuc, nu a vrut sa comenteze pozele, precizand ca el vorbeste cu primarul Dorin Chirtoaca despre organizarea hramului si nu despre viata personala a acestuia. Acesta a evitat de asemenea sa raspunda la intrebarea daca primarul Chisinaului e la Bucuresti sau nu.
femeie, dorin chirtoaca
Desi, in imagini, cei doi se poarta mai degraba ca doi prieteni, fotografiile au starnit galagie pe retelele de socializare. Cel mai probabil pentru ca, dupa ce a anuntat ca divorteaza, Dorin Chirtoaca nu s-a prezentat la sedinta primariei si a evitat presa. Un alt motiv pentru carcotasi, este ca tanara din imagini este si ea jurnalista. Acestia au fost iubiti inca inainte ca Dorin Chirtoaca sa devina primar.  Cei doi nu au aparut public niciodata, dar se stie ca au avut o relatie pasionala cu despartiri si impacari repetate.
bucuresti, femeie
Dorin Chirtoaca a anuntat acum cateva zile ca divorteza de jurnalista Anisoara Loghin, precizand ca niciunul dintre cei doi nu vor comenta motivele despartirii.

perfecte.md

20