1195

În cinstea Halloween-ului va avea loc o cursă de alergare pentru întreaga familie – HellRun

sporter md, hellrun
Fiecare copil își dorește să sărbătorească Halloween-ul în stil american, la fel ca în filmele de la Hollywood. În mod special pentru copii, organizația sportivă Sporter va desfășura o cursă de alergare de 4 km prin Grădina Botanică, unde fiecare copil pentru câteva ore se va transforma în eroul preferat din povești și benzi desenate sau poate, va deveni însuși contele Dracula sau un zombi.

Veniți pe 29 octombrie la cursa de alergare distractivă pentru întreaga familie – HellRun 2016. Să participe la competiția de alergare pot toți doritorii: sportivi amatori, sportivi profesioniști, părinții cu copii.
hellrun, sporter md
Traseul cursei, decorat cu o mare varietate de animație ”înfricoșătoare”, îi va înveseli nu doar pe tinerii participanți ai competiției, dar și pe cei maturi. Mai mult decât atât, obișnuitele puncte de alimentare vor fi dotate cu surprize dulci pentru toți sportivii. Înarmați-vă cu ”coșuri” pentru cadouri, deoarece veți avea parte de o mulțime de cadouri și dulciuri.

Cursa de alergare nocturnă, parcul misterios, decorațiuni tematice și animație pe toată lungimea traseului vor transforma HellRun-ul în unul dintre cele mai inedite și mult așteptate competiții ale anului. Apropo, traseul de 4 km poate fi depășit la pas, însă atunci va fi mult mai înfricoșător. Numai să aveți grijă să nu fiți prinși din urmă de armata de zombi și moartea ghinionistă pe nume Dji.

Participarea la competiție: 50 lei.

Pentru prima ediție a HellRun-ului, organizatorii stabilesc un număr limitat de participanți – 1000 de persoane.
sporter md, hellrun
Orele de desfășurarea a evenimentului – 18:00 – 22:00. Începutul cursei de alergare – 20:00.

O condiție obligatorie pentru participanții la competiția HellRun este deținerea unui costum de carnaval!

ÎNREGISTRAREA

hellrun.md

0