1107

Renato Usatîi, pe fundalul lui Lenin, îndeamnă diaspora din SUA să-l susţină pe Trump

lenin, usatii
Liderul Partidului Nostru Renato Usatîi şi-a surprins susţinătorii duminică seara,18 septembrie, atunci când într-o transmisiune live din casa sa din Moscova a arătat că, în una din camere, avea atârnate pe pereţi trei tablouri cu Vladimir Lenin.

Mai mult, politicianul a anunţat că în curând va posta şi un portret cu fostul şef NKVD Lavrenti Beria.

Astfel, atunci când a apărut în transmisiunea live având pe fundal portretul liderului bolşevic, aceasta a fost întrebat de internauţi unde se află. ”Da, am tablou cu Lenin, dar nu sunt acasă la Ghennadie  Ziuganov (n.r. preşedintele Partidului Comunist din Rusia). Mai mult, Renato Usatîi a arătat şi alte două tablouri cu Vladimir Lenin:”Lenin şi echipa”şi ”Lenin şi Stalin”.

„Mâine îmi aduc şi un alt tablou cu Lavrenti Beria”, a menţionat Renato Usatîi.

În continuare, acesta s-a arătat încântat de modul în care s-au desfăşurat alegerile pentru Duma de Stat din Rusia, menţionând că este fericit că echipa unui bun prieten de-al său, Vladimir Jirinovski, liderul LDPR, se poziţionează potrivit primelor rezultate pe locul doi, după Partidul Rusia Unită.

Totuşi, Renato Usatîi a ţinut să precizeze că a organizat această transmisiune live pentru a anunţa că în curând va veni cu un apel oficial către diaspora noastră din SUA: să-l susţină la prezidenţiale pe Donald Trump.

„Ştiu, că avem o diasporă puternică în SUA. Recepţionez multe mesaje de la foştii cetăţeni ai noştri de acolo. Fac un apel către ei, cei care sunt împotriva amestecului SUA în alte state, să voteze pentru Donald Trump”, a declarat Usatîi.

Acesta a spus că în prezent autorităţile SUA „susţin regimul criminal de la Chişinău”. „Votaţi pentru Trump, care este un băiat normal şi amuzant. Există multe şi diferite păreri despre acesta, la fel ca şi despre mine, dar el nu va sprijini revoluţii de diferite culori”, a adăugat Usatîi.

moldova.org

0