Dupa moartea tatalui, a gasit un mesaj uluitor sub masa. De atunci, nimic n-a mai fost la fel
Trecusera cativa ani de la moartea tatalui sau in acea zi, s-a gandit ca poate renunta la trecut si s-a apucat sa desfaca singurul obiect care-i rascolea existenta.
Simtea ca trebuie sa faca asta. A luat o surubelnita si a inceput sa desfaca scandura dupa scandura. La un moment dat, a vazut ca pe una din ele era scris ceva. Cand a citit mesajul, a inghetat! A izbucnit in lacrimi si si-a dat seama ca, din acel moment, viata sa nu va mai fi la fel!
"Tatal meu a murit intr-o zi friguroasa de februarie, la 51 de ani, din cauza unei rupturi de aorta. imi aduc aminte ca a facut aceasta masa de lucru pentru mama mea", a povestit barbatul.
"Te iubesc, Becca. Nu stiu ce zi este azi, dar sper ca este una buna. in ziua in care mi te-a dat, Dumnezeu mi-a raspuns la rugaciuni. stiu ca zilele pe care le traiesc acum sunt cele mai bune zile pe care le voi avea in toata viata mea. Ma bucur nespus ca tu faci parte din ele. Nu stiu daca vei citi vreodata acest mesaj, dar, daca o vei face, sa stii ca te iubesc enorm.
Daca e ceva ce-mi doresc cel mai mult in aceasta viata este sa-ti fiu la fel de bun cum esti si tu pentru mine. Daca voi putea face asta, voi fi cel mai fericit om de pe Pamant. Te iubesc, sotia mea frumoasa!", scrisese tatal sau, pe una din scanduri.
Cand a citit mesajul, fiul sau a ingenuncheat de durere si dor. Apoi a plans, gandindu-se la cel care-i fusese tata.
perfecte.md