3666

„Bătălia” panourilor a început! Ce le recomandă Dodon celor de la PDM

dodon, recomandare
În Republica Moldova campania electorală încă nu a început, însă „bătălia” panourilor politice ia amploare.

Astfel, marţi seara, 13 septembrie, liderul socialiştilor Igor Dodon a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se arată revoltat de faptul că Partidul Democrat şi-a instalat panoul electoral chiar de asupra celui al Partidului Socialiştilor.

Potrivit lui Dodon, PDM „aplică tactici care trădează slăbiciune și lipsa corectitudinii politice”. „Pentru a-și spori numărul vizualizărilor, PDM-ul își agață panourile alături de cele ale socialiștilor, uneori în mod provocator. Am înregistrat mai multe asemenea cazuri”, a scris politicianul.

Igor Dodon a mai spus că PDM, ca și în cazul grabei cu colectarea și depunerea semnăturilor,”acționează la limită, trișează, manipulează, forțează nota. Se vede că le este frică de ceva sau de cineva”.

„Le recomandăm celor de la PDM să-și afișeze sloganele alături de Leancă și Ghimpu, împreună cu care au fost atît de „puternici” la guvernat țara, încât au adus-o la râpă. Așa îi ține minte lumea”, a adăugat Igor Dodon.

De notat că acesta nu este primul caz de „confruntare” a panourilor celor două partide.

Astfel, pe 10 septembrie, Andrei Popov, fostul ambasador al Moldovei la Viena, a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ în care arată cum pe un panou electoral au fost surprinse două bannere, care stau „spate în spate”, ce aparțin la partide diferite – PSRM și PD.

„Pe drumul Chişinău-Căuşeni, la numărul panourilor electorale – Igor Dodon vs Partidul Democrat scorul este 4:5. E mică totuşi Moldova noastră: la 80 de km şi aşa o coincidenţă, să vă întâlniţi pe acelaşi stâlp”, a scris Andrei Popov.

moldova.org

2