1005

Marian Lupu a pornit „Caravana europeană” în satele și orașele Moldovei

calatorie, moldova
Partidul Democrat a lansat în toată țara campania „Împreună suntem mai puternici”, prin care sunt promovate beneficiile integrarii europene.

În acest scop, președintele formațiuni, Marian Lupu, a pornit astăzi un amplu program de vizite în satele și orașele Moldovei, supranumit „Caravana Europeană”.

Prima deplasare a „Caravanei Europene” a fost întreprinsă în raionul Orhei, unde le-a vorbit oamenilor despre importanța reformelor făcute după model european.

”Partidul Democrat a decis să organizeze cea mai serioasă campanie proeuropeană în Republica Moldova, fiindcă susține acest model de dezvoltare a țării. Avem zeci și sute de realizări concrete obținute cu asistență europeană în folosul oamenilor în toate raioanele Moldovei. Și trebuie să înțelegem că un viitor mai bun înseamnă transformarea europeană a vieții noastre aici, la talpa țării!”, a declarat Marian Lupu.

Potrivit comunicatului PDM, timp de trei săptămâni campania „Împreună suntem mai puternici” va merge în toate raioanele și localitățile din Republica Moldova.

unimedia.info

0