1150

Țopa se crede prea mare pentru o Moldova mică! Ce spune oligarhul din spatele Platformei DA

platforma da, victor topa
Astăzi a început sfârșitului pentru Partidul DA, finanțat de Victor Țopa, coordonatorul candidatului unic - Andrei. Deși a încercat să realizeze un reportaj de PR, Constantin Cheianu (care nu știm din ce motiv se autointitulează jurnalist) nu a făcut decât să distrugă tot la ce a lucrat Andrei Năstase și pe ce a cheltuit bani Victor Țopa.

Chiar de la începutul interviului difuzat astăzi la Jurnal TV, Victor Țopa a declarat că tot ceea ce face în Republica Moldova o face din dragoste pentru țară, dând de înțeles că stă în spatele unor procese pe arena politică. Mai mult, declarații de genul - trebuie anul acesta să scăpăm de Plahotniuc, vin să confirme că se implică activ în coordonarea finului său de cununie Andrei Năstase, cu care chiar dacă se cunoaște din momentul în care l-a angajat în 2000 la Air Moldova International, spune că l-a cunoscut prima oară atunci cînd îi era avocat ( adică mult mai târziu). După această minciunică, Victor Mai trântește una - nu am nicio atribuție la desfășurarea protestelor Platformei și nu le-am finanțat, asta deși din tot interviul realizat de sluga sa mediatică Cheianu reiese exact contrariul

O bună parte din răspunsurile sincere a lui Țopa au fost montate și acoperite cu imagini, acest lucru se face ori atunci când interlocutorul minte ori când e prea plictisitor. Dar asta o lăsăm profesioniștilor...

Noi însă ne vom delecta cu un alt enunț: Noi nu vom reveni în Moldova! Moldova e prea mică pentru noi. Am putea lăsa această frază necomentată, pentru că e destul de grăitoare grandomania acestui personaj care obișnuiește să le spună copiilor și prietenilor că el este cel mai hâtru și deștept moldovean. Dar nu pot. Sincer. Cum, băi nene, e mică Moldova pentru tine? După ce ai prădat 10 ani aviația civilă, Air Moldova, Asito-ul BEM-ul etc, ai ajuns să nu te saturi, sau ce trebuie să înțelegem ? Ai mers în germania pentru că acolo poti fura avionul Theodor Heus al Angelei Merkel ? (VEZI CAZUL )

Și mai e ceva cu această frază - Țopa știe că lumea nu îl vrea aici, anume din acest motiv încearcă să dea garanții că Andrei nu luptă pentru el.

În cadrul aceluiași interviu, Țopa minte din nou. E vorba de momentul în care l-a cunoscut pe Plahotniuc. Și mai face o gafă fundamentală -  recunoaște că prin 2006, împreună cu Plahotniuc au cumpărat Acțiunile ASITO. Asta din momentul în care declarau toate sculele mediatice că ei nu au avut afaceri împreună. Straniu nu ? L-a fel de stranie este si proveniența banilor cu care a cumpărat acțiunile în 2006, or în cadrul aceluiași interviu, acest Coordonator a lui Andrei susține că banii i-a făcut după ce Plahotniuc și Voronin l-a alungat din țară. Adică pentru un Ditamai ASITO avea bani în 2006, iar pentru Jurnal (investiție mult mai mică) a putut obține banii numai prin 2009.

Analizați, ascultați interviul și minunați-vă. http://jurnaltv.md/

Cert este că Păpușarul lui Andrei s-a deconspirat definitiv, iar oamenii din Republica Moldova care este prea mică pentru el au înțeles pentru cine au protestat în piață - ex-partenerul lui Plahotniuc, prietenul lui Filat, Coordonatorul lui Andrei, hoțul de la ASITO și Air Moldova.

politics.md

0