7618

Usatîi îi declară război lui Plahotniuc: O să te prind ca pe un câine!

plahotniuc, usatii
Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, l-a avertizat pe prim-vicepreşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, să termine cu campania de denigrare la adresa sa şi a familiei sale, înaintând şi un ultimatum.

Renato Usatîi a publicat un mesaj video pe pagina sa de Facebook luni, 22 august. El se arată nemulţumit de faptul că Plahotniuc, prin intermediul posturilor sale de televiziune, ar încerca să-l discrediteze.

În acest context, Usatîi, vădit iritat, a început să-l critice dur pe Vlad Plahotniuc, trecând chiar şi la ameninţări, iar pe alocuri mai scăpând câte o înjurătură în adresa democratului.

„Plahotniuc, îţi mai spun o dată, dacă eu îmi voi sista activitatea politică, o voi face doar ca să mă ocup de tine non-stop”, a declarat preşedintele PN.

Primarul de Bălţi afirmă că Plahotniuc a încălcat orice limită, prin faptul că ar manipula cu opinia publică, şi a îndemnat lumea să iasă la proteste pe 27 august.

„Să ieşim şi să spunem nu regimului Plahotniuc”, a mai adăugat politicianul.

Renato Usatîi susţine că Plahotniuc trebuie să stea la închisoare, alături de Ilan Shor.

„Plahotniuc, linistete-te! opreşte resursele tale media, lasă ţara în pace. Pleacă din ţară, în caz contrar mă voi ocupa doar de tine”, a încheiat liderul PN.

adevarul.ro

8