679

Cele mai plătite locuri de muncă. În ce oraşe sunt cele mai atractive oferte

moldova, locuri de munca
Cele mai bine plătite locuri de muncă vacante sunt la Rezina și Ungheni. Potrivit unui raport realizat de Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă, salariile pe care le oferă companiile din aceste localități viitoriilor angajaţi ajung până la 20 de mii de lei.

Topul îl deschide o companie din Rezina care oferă 20 de mii de lei pentru funcția de manager. Astfel de salarii sunt puse la bătaie şi într-o companie dinUngheni, pentru trei funcţii vacante: cea de director general, director comercial și de producție.

Pe locul al doilea se plasează o întreprindere din Capitală. Aceasta este în căutarea unui tehnolog principal în industrie și a unui manager în același domeniu, pe care îi va răsplăti lunar cu până la 15 mii de lei.

Lista continuă cu o companie din Strășeni, care este gata să ofere un salariu de13 mii de lei pentru un mecanic şi un manager.

Raportul conține 100 cele mai bine plătite posturi vacante din toate raioanele. Totodată, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță despre posibilitatea angajării într-o companie japoneză de fabricare a cablajelor auto. De cele 700 de locuri de muncă create pot beneficia, pentru început, cei din Chișinău și Anenii Noi.

Potrivit statisticilor, în ţară sunt disponibile peste 8.500 de locuri de muncă, cele mai multe dintre acestea sunt în Capitală.

publika.md

0