5169

Eşti tînăr şi vrei să lansezi o afacere? Vlad Plahotniuc te poate ajuta

plahotniuc, tineri
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) va oferi noi granturi pentru dezvoltarea afacerilor din fondul pentru susținerea tinerilor antreprenori lansat la începutul anului de către președintele fondator Vlad Plahotniuc, prim-vicepreşedinte al Partidului Democrat din Moldova.

„Am lansat un nou proiect prin care le oferim tinerilor granturi care să-i ajute în dezvoltarea afacerilor. Invit tinerii interesați să aplice pentru aceste granturi, să trimită planuri de afaceri cât mai inovative, să facem împreună un parteneriat pentru performanță. Succes!”, a scris Vlad Plahotniuc pe o reţea de socializare.

Data limită până la care tinerii antreprenori pot trimite formularele de aplicare este 19 august 2016. Cea de-a doua rundă a granturilor pentru dezvoltarea afacerilor se adresează de data aceasta în special moldovenilor plecați să lucreze în străinătate și care vor să revină în țară, dar și rudelor acestora. Granturile oferite vor consta în 50,000.00 lei, suma oferită pentru dezvoltarea afacerii, dar și în programe de școlarizare.

Selectarea candidaturilor pentru granturile AOAM se face pe baza planului de afacere.

curentul.md

0