1781

Posturi de munca bine platite

  In prezent multi considera ca in RM este criza de posturi de munca, insa cand analizezi sait-urile de joburi din Moldova usor te poti convinge ca lucrurile nu stau atit de prost.Statisticile arata ca sunt disponibile mii de locuri vacante.  Este adevarat ca salariile in Moldova sunt mici, 4000-6000 lei salariu mediu, insa daca depui  putina perseverenta si staruinta cu sigur angajatorul va aprecia efortul tau si iti va mari salariu.  De exemplu in sfera alimentatiei publice foarte des persoanele tinere care au lucrat o perioada ca chelner si au depus staruinta si interes fata de lucru pe care il fac, nu dupa mult timp pot obtine un post de administrator care este mai bine platit. In domeniul  de vanzari cu amanuntul la fel bunastarea ta depinde de efortul care il depui. Foarte multe companii achita procent din vanzari astfel daca mergi la treninguri de vanzari,  lucrezi asupra prsonalitati tale poti fi sigur ca vei primi un salariu bun si bine meritat.

Daca vei lucra in domeniul care iti place si iti aduce satisfactii si vei depune staruinta in ceea ce faci, fii sigur ca vei fi apreciat la justa valoare!

Daca inca nu ai job care iti aduce bucurii te invitam pe saitul  www.superjobs.md, aici poti sa gasesti un post de munca potrivit!

1