1136

Admiratia pentru Miley Cyrus i-a distrus viata! Ce a patit un barbat din cauza artistei (Foto)

miley cyrus, fan
Obsesia pentru Miley Cyrus i-a distrus unui barbat de 43 de ani viata sentimentala. Acesta nu mai este in stare sa-si faca nici o iubita, dupa ce si-a umplut corpul cu aproape 30 de tatuaje cu fata controversatei artiste.

In 2010, Carl McCoid a cheltuit peste 3.000 de lire sterline pentru a-si face pe corp 29 de tatuaje cu Miley Cyrus, fiind un fan inrait al vedetei, el reusind astfel sa-si atinga scopul si sa ii atraga atentia celebrei „Hannah Montana”.
tatuaje, fan
Obsesia pentru Miley Cyrus i-a distrus unui barbat de 43 de ani viata sentimentala. Acesta nu mai este in stare sa-si faca nici o iubita, dupa ce si-a umplut corpul cu aproape 30 de tatuaje cu fata controversatei artiste.in 2010, Carl McCoid a cheltuit peste 3.000 de lire sterline pentru a-si face pe corp 29 de tatuaje cu Miley Cyrus, fiind un fan inrait al vedetei, el reusind astfel sa-si atinga scopul si sa ii atraga atentia celebrei „Hannah Montana”.
miley cyrus, tatuaje
Miley a declarat intr-un interviu atunci: „Exista un tip care detine recordul cu cele mai multe poze cu chipul meu. Are 18 tatuaje numai cu fata mea si sunt foarte urate”. in urma acestei declaratii, Carl a cazut insa in dizgratie si nu reuseste deloc sa-si faca o iubita.„De atunci, lucrurile eu capatat o conotatie negativa pentru mine.
fan, miley cyrus
Ma simt prizonierul lor acum, pentru ca atunci cand ies la intalnire cu o fata, toata atentia este in jurul acestor tatuaje si devine plictisitor. Simt ca parca ma tin pe loc”, a spus acesta pentru The Independent.
tatuaje, miley cyrus
Barbatul vrea acum sa faca o shimbare si a inceput de saptamana trecuta sa-si scoata tatuajele, incepand cu cel mai mare de spate. „SpEr ca voi avea mai mult noroc la intalniri de acum incolo”, a mai spus acesta.

perfecte.md

0