12864

Cât de focoasă e Miss Fitness Doza 2016! Tânăra va fi imaginea unui club de fitness din Chișinău

miss 2016, fitness doza
La Chișinău a fost organizat concursul de frumusețe Miss Fitness Doza 2016. La competiție, care în acest an a ajuns la a doua ediție, s-au înscris 12 domnișoare.

Concurentele și-au etalat calitățile în patru probe de foc, în urma cărora a fost aleasă o câștigătoare. Astfel, titlul Miss Fitness Doza 2016 a revenit Rodicăi Iacub, o tânără de 27 de ani din Chișinău.
miss 2016, fitness doza
Rodica a absolvit facultatea Business și Administrare de la Universitatea de Stat din Moldova, își dezvoltă în prezent propria afacere, iar timp de un an ea va fi imaginea clubului sportiv Fitness Doza 5 (fitness și piscină) din capitală. ”Sunt nespus de fericită că am participat la acest concurs și am devenit câștigătoare. Am primit un abonament anual la clubul Doza 5 și multe alte premii. Este prima dată cînd am participat într-un concurs Miss și este prima coroniță. E o mândrie, cât pentru mine, atât și pentru părinții mei”, a declarat Rodica Iacub.
miss 2016, fitness doza
Organizatoarea evenimentului a fost deținătoarea titlului Miss România 2015, Kristina Ciasovschih. ”Concursul Miss Fitness Doza este la a doua ediție. Cîștigătoarea concursului este imaginea cluburilor de fitness Doza timp de un an de zile”, susține Kristina.
fitness doza, miss 2016
miss 2016, fitness doza

kankan.md

33