2985

Cheltuie mii de lire ca sa arate ca papusa Barbie. Secretul dureros pe care il ascunde aceasta tanara

jasmin britney, finlanda
Jasmin Britney, o tanara din Finlanda, a ramas paralizata in urma unui accident de masina, la varsta de 9 ani.

Insa, asta nu a impiedicat-o sa se transforme in idolul ei, adica papusa Barbie.

Jasmin, in varsta de 26 de ani, este paralizata de la gat in jos inca din copilarie, dar a decis sa se imbrace ca Barbie pentru a demonstra ca si daca esti invalid poti face orice iti doresti. Dar, mai mult de atat, tanara a cheltuit zeci de mii de lire sterline pe haine si machiaj ca sa semene cat mai mult cu celebra papusa.

"Petrec cateva ore pentru a ma machia si imbraca precum Barbie sau celebritati ca Britney Spears. Am postat pozele pentru a-i inspira si pe ceilalti. Eu refuz sa cred ca nu voi mai putea merge vreodata. Sunt singura femeie paralizata din lume care seamana atat de bine cu Barbie" a spus aceasta conform Metro.

Jasmin, pe numele ei adevarat Katarina Koskiranta, spune ca a luat aceasta decizie pentru ca Barbie si Britney Spears au ajutat-o sa treaca mai usor peste tragedia care i-a marcat viata.
finlanda, barbie
Insa, tanara e constienta ca multora li se pare ciudat sa vada o fata paralizata, cu tub in gat, care se imbraca precum o papusa Barbie. Aceasta isi face haine si pantofi la comanda si are o colectie proprie creata de diversi designeri. Ca sa se imbrace, aceasta este ajutata de familie.

stirileprotv.ro

0