8947

Mama lui Renato Usatîi a împlinit 60 de ani! Cum a felicitat-o politicianul (Video)

felicitari, renat usatii
Mama lui Renato Usatîi, Larisa, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Aceasta a împlinit 60 de ani.

Cu această ocazie, politicianul a filmat o felicitare pe care a publciat-o pe Facebook. Usatîi este acum plecat într-o deplasare de serviciul, așa că nu a putut fi alături de mama lui, de ziua ei de naștere

Citiți mai jos și textul în română al felicitării:

”Scumpa mea mămică, iubita mea mamă, azi împlinești 60 de ani! Îmi pare nespus de rău că nu sunt alături de tine în această zi, din motiv că sunt într-o deplasare. Vreau să-ți spun că te iubesc foarte mult, vreau să te felicit, alături de tata ați trăit o viață întreagă! Este meritul tău faptul că pe mine mă iubesc sute de mii de oameni. Îmi amintesc cum îmi povesteai de nopțile în care nu închideai un ochi, pentru că tu mă creșteai, iar tata era la armată. Îmi amintesc cum făceai tot posibilul să fiu un elev exemplar. Îmi amintesc și lecțiile tale de engleză, datorită cărora am reușit să devin student la Universitatea de Stat din Bălți. Îmi amintesc și știu că este doar meritul tău că eu de mic copil vorbesc în limba engleză bine, dar am câștigat și Olimpiada Republicană. Îmi amintesc și momentele când erai strică cu mine, dar și orele de discuții în care încercam să înțelegem ce trebuie să facem mai departe, cum trebuie să ne descurcăm și să trăim. Ești persoana pe care o iubesc cel mai mult pe acest pământ. Îți mulțumesc mult pentru grija pe care ai avut-o față de mine, dar și miile de copii pe care i-ai educat la școală timp de 30 de ani, în școala nr. 3 din Fălești. Sănătate multă să ai, mult succes, emoții pozitive cât mai multe! Am să fac tot posibilul să fii mândră că sunt fiul tău! La mulți ani!”

kankan.md

17