5294

Pe Usatîi l-a luat gura pe dinainte. A compromis propria ”lovitură de grație”

usatii
Lăudăros din fire, Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru, n-a avut răbdare și a declarat că partidul său este este cotat cu cel mai bun rezultat în cadrul unei cercetări sociologice. N-ar fi nimic deosebit dacă nu am preciza faptul că Usatîi a făcut declarația  ... cu o săptămână înainte de publicarea oficială a rezultatelor sondajului, realizat de compania CBS-AXA. 

În ziua de 17 februarie R. Usatîi a făcut o înregistrare video în care afirma că a văzut scorul unui sondaj, potrivit căruia Partidul Nostru s-ar afla pe primul loc.

Miercuri, în presă au apărut mai multe comentarii potrivit cărora sondajul prezentat miercuri a fost făcut la comanda și pe banii lui Usatîi. Anume prin aceasta se explică ratingul foarte bun care este atribuit atât partidului pe care îl conduce cât și lui personal.

Mai multe medii de informare au atras atenția la faptul că sondajul a fost realizat în perioada 5-13 februarie, după cum susțin organizatorii, ceea ce ar însemna că Usatîi cunoștea rezultatele deja la patru zile după finalizarea cercetărilor pe teren.


hotnews.md

0