Politicianul care se considera deosebit și deloc prost, acum nu e împotrivă să fie și președinte. Vezi cine e
Liderul Platformei Demnitate și Adevăr (DA), Andrei Năstase s-ar vrea, în grandomania lui, președinte al Republicii Moldova. A recunoscut-o chiar el joi seara în cadrul emisiunii Interpol, dând de înțeles că ar accepta și funcția de procuror general în caz că nu vine un neamț să o ocupe.
Acest moment de sinceritate din partea lui Andrei Năstase a avut loc chiar la finalul emisiunii, în cadrul tradiționalului Blitz interviu, unde politicianul a lăsat modestia la o parte și nu s-a limitat să răspundă doar cu DA sau NU, așa cum o cere regula stabilită de moderatoarea emisiunii. “Dacă nu se va găsi unul mai bun decât mine, voi candida, dar întâi de toate să ajungem acolo”, a fost răspunsul lui Năstase la întrebarea dacă ar vrea să devină președinte al țării. De menționat că acest răspuns amintește cumva de retorica lui Andrei Năstase înainte de a anunța lansarea în politică și formarea un partid politic sau, cum este numită, alternativă politică.
“Prefer să fie un neamț. Dacă nu va fi un neamț, m-aș angaja”, a fost răspunsul lui Năstase în privința funcției de procuror general.
O altă dovadă de grandomanie din partea lui Andrei Năstase, într-un alt episod din emisiunea de ieri, este și remarca pe care a făcut-o despre cine pe cine cheamă la proteste. El a accentuat de mai multe ori că nu el cheamă oamenii la proteste, ci oamenii îl cheamă pe el. “Nu eu chem oamenii. Oamenii mă cheamă pe mine. Îmi scriu pe Facebook: “Andrei, vezi că dacă ne spui hai să mai protestăm, hai să mai facem câte un marș așa prin jurul Chișinăului, vreo 20 de km cum am făcut pe data de 21 ianuarie, mai bine, zice, stai acasă, lasă că noi venim și singuri”, a declarat Năstase.
Reamintim că mania lui Andrei Năstase de aşi acorda o importanță deosebită a fost observată în mai multe cazuri de când a revenit la Chișinău din Germania pentru a conduce protestele din centrul capitalei. Reamintim că în septembrie anul trecut Năstase se caracteriza într-un interviu pentru portalul rusesc meduza.io că este un om deosebit și deloc prost. “Pe lângă faptul că sunt un om minunat, nu sunt și prost ... Eu știu că în jurul meu sunt mulți doritori de a veni în fruntea protestului”, a declarat atunci Năstase cu referire la proteste.
hotnews.md