4956

Când iubirea nu are chip! Povestea incredibilă de viață a unei tinere cu fața desfigurată (Foto)

turia pitt, poveste
Când o privești, te cutremuri. Primul sentiment care te copleșește nu este de repulsie ci de durere fizică, o reflecție a ceea ce a simțit această femeie cu chipul și trupul brăzdate de flăcările cărora le-a supraviețuit. Turia Pitt concura, în urma cu 4 ani, la ultramaraton, iar un incendiu de vegetație i-a ars mai mult de jumătate din corp.

Cu chipul desfigurat, fără patru degete la mânii și cu carnea arsă, Turia Pitt a stat în comă indusă câteva săptămâni, după care a fost supusă la 16 operații de reconstrucție.
desfigurare, poveste
Multă vreme a purtat pe chip o mască ce îi proteja chipul de eventuale infecții și de privirile iscoditoare ale celor din jur.

Puțini au crezut în șansele ei de supraviețuire, dar și mai puțini au fost aceia care i-au mai dat vreo șansă la iubire. Și, cu toate acestea, Turia Pitt a continuat să-și trăiască dragostea a cărei flacără nu s-a stins odată cu incendiul în carea a fost prinsă.Michael Hoskin, iubitul Turiei, nu a părăsit-o, ci i-a rămas tot timpul alături și chiar și-a dus la bun sfârșit planul inițial: acela de a o face mireasa lui.
desfigurare, poveste
Turia și Michael se cunoșteau încă din timpul școlii, însă iubirea lor a venit mai târziu. Când, în cele din urmă s-au descoperit, au știut că sunt meniți să fie împreună, iar dacă ar exista cu adevărat test de iubire pe grade de dificultate, Michael l-a trecut cu brio pe cel mai greu dintre ele.

El, fost ofițer de poliție a renunțat la carieră pentru a-i fi alături Turiei a refuzat mult timp să-i ofere acesteia o oglindă pentru a-și vedea chipul desfigurat, din care doar ochii au rămas aceiași. Ea, însă, s-a privit în ecranul unui iPad și a rămas înmărmurită.
turia pitt, poveste
”Am început să plâng, nu mă recunoșteam. Michael mi-a spus că el îmi recunoaște ochii frumoși”, a povestit Turia, citat de andreearaicu.ro.

Însă Michael a stat zi de zi lângă ea, a hrănit-o, i-a curățat rănile și a încurajat-o să continue. Împreună au reușit.

Până la momentul actual, Turia a urmat 200 de operații și cu toate că nu și-a putut recăpăta chipul de odinioară, viața ei a revenit la normal.

Și, în timp ce unii se despart pentru lucruri minore... Întrebat de CNN dacă s-a gândit să o părăsească pe Turia și să angajeze pe cineva care să aibă grijă de ea, în timp ce el să își vadă de propria viață, Michael a răspuns: ”M-am căsătorit cu sufletul ei, cu caracterul ei și ea este singura femeie care va continua să îmi împlinească visurile”.

kankan.md

8