1432

Slagarul Anului 2015

slagarul anului, concert

Festivalul “Șlagărul Anului” sau decernarea Premiului Național în domeniul muzicii ușoare autohtone - este un Eveniment anual, ce adună cele mai difuzate 25 de melodii ale anului curent, într-un concert de amploare cu premierea interpreților si a autorilor ai acestor piese, într-un show televizat, difuzat ulterior în noaptea de Revelion la un post de importanță națională.

  Selecția pieselor este efectuată în 2 etape:  

1) Alegerea pieselor din topurile oferite de 13-15 posturi de radio locale, criteriul de baza fiind popularitatea piesei pe parcursul anului curent !!! piesa trebuie sa fie prezentă măcar în două topuri diferite, avînd în vedere formatul diferit al posturilor de radio

2) Conform datelor statistice oferite de compania Media-Forest Moldova, care monitorizează pe parcursul anului difuzarea melodiilor la toate posturile de radio. Melodiile lansate în limba româna, care au acumulat cel mai mare număr de difuzări vor participa la decernarea premiilor "Șlagărul Anului" în luna noiembrie, în sala Palatului Național "N.Sulac".  

În fiecare ediție paricipă atît artiști consacrați , cît și nume noi, piesele cărora au reușit să devină cunoscute și îndrăgite pe parcursul anului curent. Deasemenea, fiecare post de radio acordă un premiu special pentru cea mai difuzată piesă (la discreția subiectiva a fiecărui post) din anul curent, iar la finalul evenimentului se decernează premiul principal: "Șlagărul Anului" - piesa care a avut cele mai multe difuzări conform statisticilor Media-Forest, premiul fiind decernat de către reprezentatul acestei companii. 

Anul acesta, vă așteptăm la cea de a 8-a ediție, să fiți alături de artiștiișsi melodiile multîndrăgite, pe 20 noiembrie , 0ra 18.00 , în sala Palatului Național "N.Sulac".  

info bilete: 060 879 444

источник

0