1653

Gala Generozității 2015 - cel mai mare eveniment de caritate a anului

caritate, gala generozitatii
Sîmbătă, 24 octombrie 2014, ora 17:30, Radisson Blu Leogrand Hotel găzduiește cea de a doua ediție Gala Generozității, eveniment marcă CCF (Copil, Comunitate, Familie) Moldova și HHC (Hope and Homes for Children) Marea Britanie, cu susținerea Sopranei Valentina Naforniță, patronul organizației. 

Evenimentul Gala Generozității va reuni nume notorii și celebrități care susțin misiunea CCF/HHC Moldova. Printre invitați speciali se numără Valentina Nafornița împreună cu soțul ei, baritonul și solistul Operei de la Vienna, Mihai Dogotari, Chișinău Youth Orchestra și pianistul român de talie internațională, Sergiu Tuhuțiu. În acest an, banii acumulați din procurările de bilete vor merge la definitivarea construcției primei case comunitare din Chișinău – “Casa Viitorului” - unde vor locui 12 copii abandonați și cu dizabilități severe. Ulterior casa va trece în gestiunea consiliului municipal Chișinău și va fi un serviciu sută la sută finanțat din bugetul public al capitalei. Casa Comunitară a Viitorului le va permite acestor copii să fie îngrijiţi de un personal calificat, să beneficieze de reabilitare şi servicii la ei în comunitate, fără să fie izolaţi – cum se întâmplă, de obicei, în cazul unor astfel de copii.
valentina nafornita, gala generozitatii
Gala Generozității în acest an reunește susținători renumiți, unul dintre ei este Chateau PURCARI, care lansează în exclusivitate un nou vin – ’’Vinohora’’ în susținerea Casei Viitorului. Fiecare 5 lei din realizarea fiecărei sticle de vin vor fi redirecționați pentru construcția casei. 

Gala Generozității va fi urmată de o cină elegantă și o licitație de obiecte de valoare, iar banii colectați vor fi, la fel, folosiți pentru Casa Viitorului. Evenimentul va fi găzduit de Fundația ’’FELICIA’’ și BERD’s Design Hotel. Această acțiune fără precedent este susținută de mai mulți reprezentanți de business, printre care Fundația ’’Familia Sturza’’, Baket Tilly, GasNatural Fenosa, MolDeco, Jurnal TV. 

Despre CCF/HHC Moldova: CCF/HHC Moldova este o organizație non-guvernamentală și non-profit, care reprezintă Fundația  Hope & Homes for Children din Marea Britanie ( www.hopeandhomes.org) .  Din 2004 schimbăm destinele copiilor abandonați, plasați în instituții reci, depersonalizate, nocive, care lipsesc copii de identitate și apartenență familială și comunitară. Până în prezent, am sprijinit 1793 de copii să crească în familie și am închis 6 internate. Actualmente, în colaborare cu autoritățile publice locale, activăm în alte 4 instituții, două pentru copii de vârstă mică (0-7 ani) și alte două pentru copii de vârstă școlară. 

Împreună schimbăm viețile copiilor!

0