2963

3 decembrie | Ajută Veteranii- Invalizi

veterani, invalizi

Pe 3 decembrie este marcată Ziua Internaţională a persoanelor cu dizabilităţi. 

Cu această ocazie, activiştii organizaţiei Forum colectează mijloace pentru a-i ajuta pe veteranii-invalizi, care au luptat pentru ţara noastră în timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

Pe banii adunaţi vom procura produse alimentare şi medicamente, care vor fi transmise celor şase veterani invalizi din Chişinău. 

Cei care doresc să ajute  pot aduce orice sumă de bani la oficiul companiei Simpals (str. I.Neculce, 5). Este de dorit de a aduce mijloacele financiare pentru acordarea de ajutor veteranilor-invalizi până la 2 decembrie, pentru ca în această zi să fie achiziţionate produsele alimentare şi medicamentele cei şase veterani rămaşi. 

De asemenea, salutăm şi ajutorul voluntarilor! Dacă există doritori, vă rugăm să ne apelaţi sau să ne scrieți.

Detaliile acţiunii 

Scopul acţiunii: de a le acorda ajutor veteranilor-invalizi 

Sarcina: colectarea de mijloace bănești pentru procurarea ajutoarelor necesare veteranilor-invalizi. 

Planul evenimentului: colectarea mijloacelor financiare, procurarea produselor alimentare şi înmânarea lor.

Colectarea mijloacelor: se efectuează conform principiului "fiecare şi cât poate" în perioada 13 octombrie - 2 decembrie de la 09:0 până la 19:00, în biroul companiei SIMPALS. 

Procurarea produselor alimentare: doritorii de a participa activ la acţiune sunt aşteptaţi pe 2 decembrie la ora 10:00 la adresa de mai sus. Pe banii colectaţi cu eforturi comune vor fi procurate produsele necesare.

Înmânarea: îi aşteptăm pe toţi doritorii de a merge cu noi în vizită la veterani-invalizi pentru a le înmâna produsele alimentare şi medicamentele pe 3 decembrie, joi, la ora 10:00, biroul companiei SIMPALS.

Vom fi bucuroşi de orice ajutor din partea persoanelor fizice şi juridice.

Date de contact: Alina - 068167273, ne scrieţi la e-mail: forum@forum.md

Adresa: Ion Neculce, 5, biroul companiei SIMPALS.

0