3368

Igor Dodon a plecat aseară la Moscova. S-a dus după Planul B

plecat, moscova
Liderul socialist, Igor Dodon, a plecat aseară din nou la Moscova. Vizita sa are loc la un interval de doar câteva zile după ce socialiştii şi Partidul Nostru, au declarat că în lipsa de atitudine din partea autorităţilor, vor trece cu protestul la planul B, despre care nimeni, nimic nu ştie mai mult. 

Oficial, Igor Dodon anunţă într-un comentariu pe facebook, că se va întâlni de fapt cu reprezentanții Rosselhoznadzor. Liderul socialist spune că va solicita conducerii serviciului fitosanitar rus să permită importul de vin și conserve din Moldova. Totodată, Dodon promite să convingă autoritățile ruse să elimine taxele vamale la unele produse moldovenești.

"Pentru a evita speculațiile și manipularea, vă informez: acum câteva săptămâni am putut să negociem cu Rosselkhoznadzor cu privire la deschiderea pieței pentru fructele mai multor companii din Moldova", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Amintim că ultima vizită a liderului PSRM, la Moscova, a avut loc acum exact o lună. Pe 8 septembrie, Igor Dodon a spus că merge în capitala Federaţiei Ruse ca să rezolve problemele unor rude. A doua zi, pe urmele sale a călcat şi Zinaida Grceanîi.

sursa

0