1373

Inca un trend ingrijorator! Tinerii incearca sa-si vanda rinichii pentru a-si putea cumpara noul iPhone 6S

iphone, tineri
Doi barbati din China au incercat sa-si vanda rinichii pentru a-si putea cumpara iPhone 6S. Incidentul vine dupa glumele conform carora trebuie sa-ti vinzi un rinichi sa-ti permiti noul smartphone, care costa peste 649 de dolari.

Din disperare, unii fani infocati ai produselor Apple chiar ajung sa isi vanda rinichii pentru a-si cumpara ultimele iPhone-uri. Este o tendinta ingrijoratoare in randul tinerilor din China, scrie Daily Mail.

Totul a iesit la iveala dupa ce unul dintre barbati, pe nume Wu, s-a dus la politia din Nanjing pentru a reclama ca prietenul sau, pe nume Huang, a disparut dupa o tentativa esuata de a-si vinde organele.

Potrivit presei locale, cei doi prieteni erau disperati sa puna mana pe noul iPhone 6S, care costa cat un salariu mediu din Nanjing. Ei isi facusera o precomanda, care urma sa ajunga pe 12 septembrie. Cum termenul se apropia, ei au realizat ca nu au suficienti bani, asa ca cei doi s-au documentat online despre piata de donare de organe. Asa au aflat ca un rinichi poate fi platit cu peste 15.000 de dolari, in functie de grupa de sange.  

Ulterior, au aranjat o intalnire cu un posibil cumparator, care nu s-a prezentat insa. De atunci, Huang a disparut fara urma, iar telefonul sau este inchis.

sursa

0