3093

Presa: Putin are o nouă femeie? (Foto)

femeie, iubita
Internetul de limba rusă vuieste. Circula zvonuri că faimoasa boxera din Rusia este noua iubită a lui Vladimir Putin. Totul a plecat de la o poza facuta saptamana trecuta, in care cei doi sunt văzuți împreună.

Natalia „Barosul” Ragozina este o blonda de 39 de ani, care a castigat toate titlurile majore de box feminin înainte de retragerea sa, în 2009. La apogeul carierei sale, Ragozina – care a fost neînvinsă- a fost recunoscuta drept cea mai buna boxera din lume. În tot acest timp, ea a continuat să apară în reviste Glossy în diverse pozitii seducatoare, inclusiv în revista Penthouse, scrie The Daily Beast.

Ragozina și Putin au fost vazuti recent împreună la turneul internațional de Sambo de la Soci, care a avut loc saptamana trecuta. Kremlinul a difuzat o fotografie oficială cu Ragozina zâmbind emoționata in directia lui Putin.

Natascha-RagosinaLui Putin se pare ca îi plac femeile atletice nu mai putin decat publicitatea propriilor succese sportive. În vârstă de 62 de ani, presedintele rus este cunoscut pentru narcisismul sau, deseori aparand în fotografii la bustul gol sau în meciuri de judo, și ocazional in luptele de Arm Wrestling.
putin, iubita
Chiar ieri Kremlinul a lansat imagini ale lui Putin și Medvedev „lucrand” la o sala de forţă în Soci.

Despre cat de veridic este zvonul putem judeca dupa un amanunt important, boxera Natalia „Barosul” are 1,81 metri înălţime, Vladimir Putin – 1,70. Un presedinte de tara care pozeaza la bustul gol pentru mass media internationala puţin probabil ca se va afisa vreodata la brat cu blondina de 1,81 metri, care pe deasupra obisnuieste sa poarte pantofi cu toc înalt.
iubita, femeie
„Oficial”, presa din toata lumea il plaseaza pe Putin in relatie de culpu cu fosta campioana de gimnastica Alina Kabaeva (1,66 metri), de la care ar fi avut cativa copii.

sursa

0